Wednesday, February 18, 2009

I hate my generation...

Σήμερα έμαθα ότι ένα μεγάλο και σπουδαίο "πολιτιστικό" γεγονός θα λάβει χώρα στις οθόνες μας το βράδυ!Ναι, ναι καλά καταλάβατε!Μιλάω για την εκλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα σας στον υπέρτατο μουσικό διαγωνισμό που ακούει στο όνομα eurovision!Δεν μπορείτε να νιώσετε τι άγχος με έπιασε για το τι θα γίνει!Θα είναι άραγε το τραγούδι το κατάλληλο για να πάρουμε την πρώτη θέση;;;...Τι να πω ρε μ*λάκες αυτής της χώρας που ασχολείστε με την οποιαδήποτε τελευταία μπούρδα!Να πάτε να γ*μηθείτε και σεις και ο κάθε Sakis!Εγώ πάντως στην δικιά μου eurovision κατέληξα σε ποιο τραγούδι θα στείλω για να με εκπροσωπήσει!
Αφιερωμένο...

2 comments:

Unknown said...

to sas, sto εκπροσωπήσει την χώρα σας poly shetiko. Auth h aidia pou ehei exelihtei se ellhniki pragmatikothta olo kai ligoterous antiproswpevei...etsi thelw na pistevw...pantws panta tha yparhoun bouzoukomounia kai tsiftetelades pou tha threhoun pisw apo ton ekastote saki. Auto einai grammeno sto DNA mas. Ti na kanoume merika pragmata den allazoun me tipota...

M. said...

γεια σου Πανο!λεγοντας "σας" εννοειται οτι δεν εννουσα εσας!ξερεις πολυ καλα για ποιους μιλαω!μια ζωη αυτη η χωρα θα πηγαινει πισω οποτε και μεις διαλεξαμε αλλους τοπους!ειτε ειναι φανταστικοι ειτε ειναι πραγματικοι!
να εισαι καλα και μακρια απο την μπουζουκομανια!